Prezentare companie

Despre Noi

CATEVA CUVINTE DESPRE ESTRA


Estra ofera o gama variata de solutii logistice si de transport marfa, integrate cu un sistem de management performant, astfel incat cele mai exigente cerinte ale clientilor sa fie indeplinite cu profesionalism.

CINE SUNTEM

Lideri in segmentul de piata din Romania al transporturilor internationale de marfa, propunem clientilor nostri solutii profesionale gestionate de experti instruiti in folosirea unui sistem performant de management !

DE CE ALEG ESTRA

Suntem creativi, gasim intotdeauna cele mai convenabile solutii de transport, adaptate cerintelor si bugetului de care dispun clientii nostril !

CE FACEM

Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii logistice si de transport capabile sa satisfaca chiar si cele mai mari exigente in domeniul transporturilor internationale de marfa !

TRANSPORTATORUL TAU DE INCREDERE


Infiintata in anul 1995, compania noastra a cunoscut o crestere continua an de an, crestere pentru care dorim sa le multumim in primul rand clientilor nostri si increderii pe care ne-au acordat-o in tot acest timp, dar si echipei noastre de expeditori, pentru implicarea si sufletul depus in munca de zi cu zi !

SERVICIILE NOASTRE:

– transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Uniunii Europene;
– transport aerian international de marfa cu zboruri directe catre orice destinatie a lumii;
Рtransport maritim de marfa catre orice continent cu efectuarea formalitatilor  vamale de export sau import pentru containerele Рtransportate prin compania noastra;
– servicii de logistica: depozitare, manipulare, distributie marfa pe intreg teritoriul Romaniei si intracomunitar.

ISTORIE COMPANIE


Suna chiar acum si cere o cotatie de pret ! 0040 724 38 70 15