ce oferim

Toate serviciile

Transport rutier international

Transport rutier international: in regim de camion complet sau de grupaj, oferim clientilor nostri plecari zilnice catre orice destinatie din Europa.

Vezi detalii

Transport maritim

Transport maritim din orice port al lumii: cele mai rentabile solutii de transport maritim containerizat de marfa va sunt oferite acum de catre expertii nostri.

Vezi detalii

Transport aerian

Transport aerian catre orice destinatie: cand timpul conteaza, noi va suntem alaturi cu zboruri directe catre orice colt al lumii, astfel incat marfa dvs. sa ajunga la timp la destinatia dorita.

Vezi detalii

Transporturi speciale

Transporturi speciale: transport agabaritic si transport de utilaje agricole sau industriale cu gabarit depasit, realizate cu trailere cu mai multe axe si eventual escorta.

Vezi detalii

Servicii de logistica

Servicii de logistica: pe langa transport, oferim o gama vasta de servicii auxiliare de logistica si anume manipulare, depozitare, distributie de marfa precum si formalitati vamale.

Vezi detalii

Servicii distributie marfa

Compania noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu serviciul de transport intern si distributie marfa, atat pentru marfa paletizata cat si pentru cea in vrac.

Vezi detalii